top of page

THE GIRL BEHIND

THE HAPPY PRODUCTS!

119529193_10222281953173022_415555259575

Aangenaam, ik ben Sophie Buntinx! Ik ben een jonge gepassioneerde ondernemer uit Alken, België. In elke dag zie ik wel een nieuwe uitdaging. Mijn grote passie is marketing en fotografie. 

Ik hou van mijn geweldige familie, mijn beste vriendinnen, mijn vriend Maarten, cocktails, rozen, koffie, Pinterest, podcasts, Netflix, Instagram, boeken, quotes, notebooks, de zomer en nog veel meer. Samen met mijn vriend heb ik een huis gekocht in het mooie en rustige Alken. Hier heb ik mijn fotostudio, kantoor en sinds kort ook mijn winkeltje met allerlei happy goodies! Het is zalig om me volledig thuis te voelen op een plek waar ik mijn passie kan uitvoeren. In hoofdberoep werk ik als Marketing Coördinator voor vijf hotels van de Radisson Hotel Group. In bijberoep ben ik fotograaf en marketeer voor mijn eigen zaak Sophie Buntinx Media. 

Als fotograaf krijg ik de kans om de mooiste momenten uit het leven te vereeuwigen. Een huwelijk, een doopsel, een verjaardag, een vrijgezellenfeestje en alle andere grote en kleine momenten uit iemand zijn leven. Ik heb heel veel ambitie om mijn passie voor fotografie en marketing verder te zetten. Maar een eigen webshop stond nog op mijn lijstje. Ondertussen bestaan er al heel veel leuke webshops. Eerlijk? Het is niet gemakkelijk om vandaag nog te starten maar ik zeg altijd: DROMEN, DURVEN, DOEN! En voila, de webshop SOPHISTICATED is er! Een webshop met allerlei leuke en happy feelgood items!

 

Ik heb gezocht naar leuke feelgood merken die perfect passen bij mezelf maar ook bij mijn klantjes. Er zullen regelmatig nieuwe producten online komen dus hou de webshop zeker in de gaten. Je kan de webshop zeker volgen op social media. Ik wil van elk product een gelukkig gevoel krijgen. En hopelijk kan ik dit gevoel ook aan mijn klantjes geven. Alle producten zijn met heel veel liefde uitgekozen en aangekocht. Binnenkort zal ik ook starten met mijn eigen lijn producten onder het merk 'SOPHISTICATED THE BRAND'. Maar hier vertel ik jullie binnenkort meer over, zo spannend! Ik kijk ernaar uit om alle happy producten met heel veel liefde in te pakken en bij jullie thuis te laten bezorgen. Hopelijk krijgen jullie heel veel motivatie en passie door deze producten én maken jullie van elk moment iets moois om later met een warm gevoel naar terug te kijken.

 

MAKE EVERY MOMENT SOPHISTICATED

Sophisticated The Brand (final)_VECTOR_t
logo SB_VECTOR_transp wit.png

SOPHIE BUNTINX MEDIA

PHOTOGRAPHY & MARKETING

WIL JE GRAAG MEER INFO OVER EEN FOTOREPORTAGE OF DIENST?

STUUR ONS EEN BERICHTJE VOOR MEER INFO OF BEZOEK ONZE WEBSITE.

LET'S STAY IN TOUCH!

bottom of page