top of page

VERZENDING

Afhalen in Alken

Je kan het pakket gratis komen afhalen in Alken (België), gelegen tussen Sint-Truiden en Hasselt. Kies hiervoor bij je bestelling voor de optie: Afhalen in Alken. Dan maken we via mail of Whatsapp +32(0)494 34 42 76 een afspraak zodat het pakje niet te lang buiten hoeft te staan. Deze pakjes kunnen jullie coronaproof komen ophalen in Alken. We maken zelf geen contact, het zal mooi duidelijk klaarstaan op het doorgestuurd adres. Er is parkeerplaats voor de deur. 

 

Ophalen in Alken kan elke dag tot 20u. Ook in het weekend. We zullen elkaar niet zien maar het zal mooi klaarstaan met je naam op het pakje. Dit pakje kan je dan na de bevestiging komen ophalen wanneer het jou het beste past. 

Via de post in België, Nederland en Frankrijk

Alle pakjes worden verzonden via bpost in België en Nederland. Omdat wij voor elk pakket €5,70 aan de post zelf betalen in België, vragen we voor bestellingen onder de €35 wel een bedrag van €4,95. Bestellingen naar NL kosten ons als webshop €9,95 per pakje naar een afhaalpunt en €16,40 aan huis. Daarom hebben we besloten om enkel met een afhaalpunt te werken in Nederland en Frankijk. Omdat het voor beide partijen te duur is anders. We bieden de voordelige prijs van €6,95 voor levering bij een afhaalpunt. Dankjewel voor het begrip. Vanaf €35 is de verzending volledig op onze kosten in België. Voor Nederland vanaf €60.

 

Prijs België: €4,95 voor een levering aan huis. Levering is gratis vanaf €35.

Prijs Nederland: €7,95 voor een levering aan een afhaalpunt. Levering is gratis vanaf €60. 

Prijs Frankrijk: €7,95 voor een levering aan een afhaalpunt. Levering is gratis vanaf €60. 

Leveringstermijn

Levering België: geleverd binnen de 2 à 3 werkdagen. Dit kan sneller.

Levering Nederland:  geleverd binnen de 2 à 3 werkdagen. Dit kan sneller.

Gelieve er rekening mee te houden dat sommige items speciaal geproduceerd worden, dus dit kan iets langer duren. De levertijd of afhaaldatum wordt dan meegedeeld bij de beschrijving van het product. Is de bestelling dringend? Graag een seintje via mail of Whatsapp als je dit graag snel nodig hebt. Dan kijken we wat we kunnen doen. 

De leveringstermijn gaat pas in als we de betaling volledig ontvangen hebben. Sophisticated is niet aansprakelijk voor beschadigingen, vertragingen of verlies van de levering door de verantwoordelijkheid van bpost. Zie artikel 5 Levering AV.

Dringende bestelling
Is de bestelling dringend? Laat het weten via een opmerking bij je bestelling. Voor 15u besteld? Dan kan het de volgende werkdag nog in huis zijn. Mits verwittiging via Whatsapp +32(0)494 34 42 76, via mail naar info@sophisticatedthebrand.com of via de opmerking bij je bestelling. We sturen je een bevestiging als de bestelling verzonden is en wanneer deze zal arriveren.

Pre-orders

Pre-orders zijn beschikbaar afhankelijk van de leverancier hun voorraad. Maar natuurlijk houden we je graag persoonlijk op de hoogte. De verwachte datum sturen we zo snel mogelijk door na het plaatsen van je bestelling. Duurt het toch iets langer als gehoopt? Dan storten we je de centjes zonder fout terug op de rekening. 

 

Wil je op voorhand graag weten wanneer dat een item terug in voorraad is? Stuur ons een berichtje via Whatsapp +32(0)494 34 42 76, via mail naar info@sophisticatedthebrand.com of natuurlijk via de chat. Vergeet via de chat je contactgegevens niet achter te laten voor als we offline zouden zijn. 

RETOUR

Indien je product ongeopend en onbeschadigd in de originele verpakking is, dan kan je het binnen de 14 dagen nog retourneren of terugbrengen naar ons fysieke adres in Alken. Deze 14 dagen gaan in na ontvangst van het pakket aan huis of vanaf de levering aan het postpunt. Vergeet zeker geen mailtje te sturen naar info@sophisticatedthebrand.com voor je het pakketje zal terugsturen. Het retourformulier kan je hier downloaden. Zie artikel 6 Herroepingsrecht bij AV. 

Wil je graag iets retourneren? Dit kan kosteloos als je het product terugbrengt naar ons fysiek adres in Alken. De kosten voor een retour via de post zullen zelf betaald moeten worden. 


 

Hoe kan ik een pakket terugsturen? 

Ga naar de website van bpost en print uw verzendsticker voor een retour of laat dit printen bij bpost zelf.  Breng je pakket naar een bpost punt of postkantoor. Vergeet het pakket zeker niet goed dicht te maken zodat er niets kan uitvallen. 

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Het geld zal je terugkrijgen als wij het pakket hebben ontvangen. Hiervoor zullen we je een mail sturen om dit goed op te volgen. Dit geld wordt binnen de 14 dagen terug op je rekening gestort. 


Adres voor retour:
Sophisticated

Sophie Buntinx

Broosveldstraat 15,

3570 Alken

België

bottom of page