top of page

Trots stellen we jullie ons eerste zelf ontworpen product voor, de Emotiewijzer! Speel, draai en begrijp je gevoelens dankzij de emotiewijzer.

 

In samenspraak met een kinderpsycholoog ontwikkelden we de Emotiewijzer, waarmee  je op een speelse en educatieve manier je emoties leert uiten. Educatief speelgoed voor het hele gezin! De ouders en kinderen mogen een pijl kiezen in hun favoriete kleur. Daarna mogen ze de pijl naar de juiste emotie laten wijzen. 

De Emotiewijzer is ontworpen om je gevoelens makkelijker te tonen en begrijpen. Ieder gezinslid kan met de wijzers aanduiden hoe ze zich op dat moment voelen. Variërend van de vier basisemoties tot meer verfijnde emoties. Met de set van vier kaarten leer je op een speelse manier hoe je het best omgaat met de vier basisemoties. Dankzij de Emotiewijzer wordt het ontdekken en begrijpen van emoties een leuke en leerzame ervaring voor het hele gezin!

Heb je een groter gezin en heb je meer wijzers nodig? Geef gerust een seintje via de chat of info@sophisticatedthebrand.com . We voegen deze extra pijlen graag toe. Met veel plezier.

Eigenschappen:

  • Totale set: Emotiewijzer, staander, set van vier kaarten, zes wijzers

  • Afmetingen: 30 x 30 x 0,5 cm

  • Materiaal: beukenhout

  • Te gebruiken vanaf 4 jaar

Sophisticated The Brand (final)_VECTOR_transp wit.png
SB_58553.jpg
bottom of page