Dankjewel! Deze review komt binnenkort op de website.

Capture.PNG

Super mooie webshop met tal van toffe cadeautjes voor je geliefden of voor jezelf! Ook de pakjes zijn altijd met heel veel zorg en liefde klaargemaakt. Voor Sophie is niets teveel gevraagd... Kortom een echte aanrader!

Een super fijne webshop waar er vele leuke artikelen te vinden zijn. De service die Sophie geeft is gewoon TOP. De pakjes worden altijd met veel zorg en liefde ingepakt.

111.PNG

Superleuke webshop met nog leukere items! Perfecte service door die lieve Sophie. Echt een aanrader.

5.PNG

Wauw ! Super fijne service. Iemand dit dit duidelijk met hart en ziel doet. En mooi verpakt met persoonlijke boodschap bij. TOP!

Vorige week een pakje besteld bij Sophie, een dag later al mogen gaan afhalen! Een topservice, een hele leuke webshop en bovenal een superlieve zaakvoerster! Fijn jou en je prachtige webshop te leren kennen! Onze staycation is nog leuker dankzij de leuke gadgets van www.sophisticatedthebrand.com !

Super leuke webshop met veel must have gadgets, cadeautjes,.. wat ik persoonlijk fijn vind aan deze webshop is dat het assortiment aangepast is aan het seizoen! Zelf heb ik een armbandje dat van roestvrij staal is, en zelfs onder water zijn glans niet verliest! Top kwaliteit! Dankjewel Sophie voor de snelle service, om zo vriendelijk en behulpzaam te zijn, en voor de lieve extraatjes!

Supersnelle service, originele cadeau’s, leuke extraatjes en vooral een superlieve Sophie die aan de kleinste details denkt en net dat ietsje meer heeft.

9.PNG

We hadden de bestelling geplaatst, deze was heel snel klaar en konden deze ook dadelijk afhalen, TOPservice! Mijn dochtertjes waren superblij met een flamingo zwemband! Ik moest ze meteen opblazen en ze konden niet wachten ermee te gaan zwemmen! De drankhouder was ook een succes, super handig, niet de hele tijd uit je zwembad stappen om te drinken, echt leuke artikeltjes en Sophie zelf is super vriendelijk en een echte schat! Een dikke merci aan jou Sophie!